Samoubistvo advokata uz oproštajno pismo

Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) ubio se jutros u svojoj kancelariji na Vračaru. Pre nego što je ispalio u sebe metak iz lovačke puške, Kastratović je ostavio oproštajno pismo

Srbija 20.06.2016 | 15:37
Samoubistvo advokata uz oproštajno pismo
Kako se nezvanično saznaje, tragedija se dogoduila nešto posle devet časova. Prijatelj pokojnog Kastratovića došao je u njegov stan nešto pre 10 sati i zatekao jeziv prizor.

"Marko je živeo sam. Policija i Hitna pomoć brzo su stigle u stan u kojem je i imao kancelariju, ali njemu nije bilo pomoći", kaže izvor upućen u istragu i pojašnjava da je telo poslato na obdukciju, kao i da je uviđaju prisustvovao zamenik Višeg tužioca.

Marko Kastratović bio je sin uglednog advokata Strahinje Kastratovića. Zajedno sa ocem zastupao je pokojnog doktora Nenada Borojevića, nekadašnjeg direktora Instituta za onkologiju Srbije koji je bio optućen za zloupotrebu položaja.

Takođe, u predmetu "Decedra" u kom se doktorima jedne privatne klinike sudilo za nesavesno lečenje i smrt Jelice Radović (19), Kastratović je zastupao porodicu nesrećne devojke.Prošle godine, Marko Kastratović bio je meta nepoznatih napadača koji su ga presreli na Vračaru, uboli nožem i oteli mu torbicu sa novcem.

(Kurir/Informer)
(Foto: Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar