Берарди рекао НЕ Јувентусу, ДА Интеру!

Сасуолу иде 25.000.000 евра!

Фудбал 22.06.2016 | 20:00
Берарди рекао НЕ Јувентусу, ДА Интеру!
Ретки су играчи који би данас одбили прилику да заиграју у Јувентусу и задовољили се Сасуолом. Доменико Берарди је један од њих. Недавно је пресекао и одбацио позив Јувентуса. Млади нападач Сасуола је очекиван у Торину као једно од великих појачања, али је изабрао другачији пут.

Макс Алегри није крио да је изненађење Берардијевом одлуком да одбије позив Јувентуса који има право прече куповине на њега с обзиром да је Јуве још 2013. купио половину његовог уговора. Касније ју је продао Сасуолу али уз договор да има привилегован статус и фиксну цену када буде хтео да купи Берардија.

Када је тај час куцнуо и Јувентус решио да га врати, Берарди је рекао „не“ страхујући да неће имати довољну минутажу у Јувентусу. Примере његовог некадашњег саиграчаСимонеа Зазе му је послужио као путоказ и није желео да прође као некадашњи нападач који је блистао у Сасуолу али је у Торину добијао шансу на кашичицу.

Међутим, Берардијево одбијање да се придружи Јувентусу не значи да он остаје у Сасуолу. Штавише, све је ближи Интеру! Берарди би могао да буде највеће појачање Неразура овог лета. Спортски директор Пјетро Аузилио је добио зелено светло од нових власника из Кине да крене по Берардија. Кинези ду аминовали понуду од 25.000.000 евра што је повољна опција и за Сасуоло будући да је исту суму нудио и Јувентус. За Берардијаје спреман петогодишњи уговор вредан 2.500.000 евра по сезони. Играч има жељу да оде у Интер и посао би требало да буде завршен у наредних неколико дана.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар