Berardi rekao NE Juventusu, DA Interu!

Sasuolu ide 25.000.000 evra!

Fudbal 22.06.2016 | 20:00
Berardi rekao NE Juventusu, DA Interu!
Retki su igrači koji bi danas odbili priliku da zaigraju u Juventusu i zadovoljili se Sasuolom. Domeniko Berardi je jedan od njih. Nedavno je presekao i odbacio poziv Juventusa. Mladi napadač Sasuola je očekivan u Torinu kao jedno od velikih pojačanja, ali je izabrao drugačiji put.

Maks Alegri nije krio da je iznenađenje Berardijevom odlukom da odbije poziv Juventusa koji ima pravo preče kupovine na njega s obzirom da je Juve još 2013. kupio polovinu njegovog ugovora. Kasnije ju je prodao Sasuolu ali uz dogovor da ima privilegovan status i fiksnu cenu kada bude hteo da kupi Berardija.

Kada je taj čas kucnuo i Juventus rešio da ga vrati, Berardi je rekao „ne“ strahujući da neće imati dovoljnu minutažu u Juventusu. Primere njegovog nekadašnjeg saigračaSimonea Zaze mu je poslužio kao putokaz i nije želeo da prođe kao nekadašnji napadač koji je blistao u Sasuolu ali je u Torinu dobijao šansu na kašičicu.

Međutim, Berardijevo odbijanje da se pridruži Juventusu ne znači da on ostaje u Sasuolu. Štaviše, sve je bliži Interu! Berardi bi mogao da bude najveće pojačanje Nerazura ovog leta. Sportski direktor Pjetro Auzilio je dobio zeleno svetlo od novih vlasnika iz Kine da krene po Berardija. Kinezi du aminovali ponudu od 25.000.000 evra što je povoljna opcija i za Sasuolo budući da je istu sumu nudio i Juventus. Za Berardijaje spreman petogodišnji ugovor vredan 2.500.000 evra po sezoni. Igrač ima želju da ode u Inter i posao bi trebalo da bude završen u narednih nekoliko dana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar