Ђурђић у уторак у црно-бијелом!

Никола Ђурђић потписао уговор са Партизаном, у уторак ће бити представљен. Оженио се пре недељу дана!

Фудбал 20.06.2016 | 15:30
Ђурђић у уторак у црно-бијелом!
Валери Божинов, Душан Влаховић, а од данас/сутра и 30-годишњи Никола Ђурђић.

Дан пре одласка на припреме у Пољску, Партизан је добио још једног новог играча, укупно СЕДМОГ у овом прелазном року.

Реч је о Николи Ђурђићу, који је и формално постао члан Партизана, клуба за који навија.

Партизан је, незванично се помиње, платио немачком Аугзбургу за њега 400.000 евра, а у овом прелазном року, од седам нових играча, плаћен је још само Немања Милетић - 260.000 евра. Сви остали су дошли као слободни играчи.

Ђурђић је у Србији играо за пиротски Раднички и Вождовац, али је афирмацију стекао у иностранству, играћу најпре у Скандинавији (норвешки Хаугесунд, шведски Хелсинборг и Малме), а потом и у Немачкој (Гројтер фирт, Фортуна Дизелдорф, Аугзбург).

А пре него што је потписао за Партизан, потписао је још један уговор. Онај ''животни'', пошто се оженио.

Осим Ђурђића, дошли су и: Петар Ђуричковић, Саша Марјановић, Милан Радин, Немања Милетић, Марко Јанковић, а вратио се Мирослав Радовић. Такође, Саша Илић је продужио уговор на још годину дана.

Партизан су напустили: голман Живко Живковић (отишао у Грчку - Шкода Ксанти), Исмаел Беко Фофана (раскид уговора). На поједине се више не рачуна (штопери Марко Јовановић, Лазар Ћирковић), други би могли да буду продати (Дарко Брашанац, Иван Бандаловски, Александар Субић, Мирослав Вулићевић, Саша Лукић...).

Подсетимо и да је у зимском прелазном року, Партизан напустило чак девет играча - Стефан Бабовић, Петар Грбић, Абубакар Оумару, Фабрисио Дорнелас, Никола Трујић, Стефан Ашковски, Филип Кнежевић, Ненад Маринковић, Никола Лековић.

Не треба заборавити и да је Партизан остао без Андрије Живковића, који није желео да продужи уговор са клубом, па је шест месеци тренирао са Телеоптиком. Сада је слободан играч.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар