Đurđić u utorak u crno-bijelom!

Nikola Đurđić potpisao ugovor sa Partizanom, u utorak će biti predstavljen. Oženio se pre nedelju dana!

Fudbal 20.06.2016 | 15:30
Đurđić u utorak u crno-bijelom!
Valeri Božinov, Dušan Vlahović, a od danas/sutra i 30-godišnji Nikola Đurđić.

Dan pre odlaska na pripreme u Poljsku, Partizan je dobio još jednog novog igrača, ukupno SEDMOG u ovom prelaznom roku.

Reč je o Nikoli Đurđiću, koji je i formalno postao član Partizana, kluba za koji navija.

Partizan je, nezvanično se pominje, platio nemačkom Augzburgu za njega 400.000 evra, a u ovom prelaznom roku, od sedam novih igrača, plaćen je još samo Nemanja Miletić - 260.000 evra. Svi ostali su došli kao slobodni igrači.

Đurđić je u Srbiji igrao za pirotski Radnički i Voždovac, ali je afirmaciju stekao u inostranstvu, igraću najpre u Skandinaviji (norveški Haugesund, švedski Helsinborg i Malme), a potom i u Nemačkoj (Grojter firt, Fortuna Dizeldorf, Augzburg).

A pre nego što je potpisao za Partizan, potpisao je još jedan ugovor. Onaj ''životni'', pošto se oženio.

Osim Đurđića, došli su i: Petar Đuričković, Saša Marjanović, Milan Radin, Nemanja Miletić, Marko Janković, a vratio se Miroslav Radović. Takođe, Saša Ilić je produžio ugovor na još godinu dana.

Partizan su napustili: golman Živko Živković (otišao u Grčku - Škoda Ksanti), Ismael Beko Fofana (raskid ugovora). Na pojedine se više ne računa (štoperi Marko Jovanović, Lazar Ćirković), drugi bi mogli da budu prodati (Darko Brašanac, Ivan Bandalovski, Aleksandar Subić, Miroslav Vulićević, Saša Lukić...).

Podsetimo i da je u zimskom prelaznom roku, Partizan napustilo čak devet igrača - Stefan Babović, Petar Grbić, Abubakar Oumaru, Fabrisio Dornelas, Nikola Trujić, Stefan Aškovski, Filip Knežević, Nenad Marinković, Nikola Leković.

Ne treba zaboraviti i da je Partizan ostao bez Andrije Živkovića, koji nije želeo da produži ugovor sa klubom, pa je šest meseci trenirao sa Teleoptikom. Sada je slobodan igrač.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar