За 24 сата 16 удеса на подручју Бањалуке

Возач теретног возила "мерцедес" из Бањалуке чији су иницијали М.Ш. (55) теже је повређен у саобраћајној незгоди на регионалном путу Бањалука-Бронзани Мајдан, док је једно лице лакше повређено.

Република Српска 20.06.2016 | 13:12
За 24 сата 16 удеса на подручју Бањалуке
Саобраћајна незгода догодила се синоћ око 20.00 часова када се теретно возило сударило са аутомобилом "ситроен" којег је возио младић С.В. (21) из Челинца.

Тридесетпетогодишњак из Бањалуке чији су иницијали М.Ш, сувозач у теретном возилу "мерцедес", у овој незгоди задобио је лакше телесне повреде.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбедност саобраћаја Бањалука, а о свему је обавештено бањалучко Окружно тужилаштво.

Такође, и мотоциклиста из Бањалуке чији су иницијали Н.Т. тешко је повређен у саобраћајној незгоди на магистралном путу Јајце-Бањалука када се сударио са аутомобилом "форд фокус", којим је управљала женска особа из Бањалуке чији су иницијали Т.Ђ. (41).

Саобраћајна незгода догодила се синоћ око 19.40 часова у месту Сурјан, општина Мркоњић Град, речено је у Центру јавне безбедности Бањалука.

Подсећамо, синоћ је у Бањалуци у саобраћајној несрећи на регионалном путу Бањалука-Бронзани Мајдан погинуо и Анел Чавка (28) из Бањалуке.

Повређени Н.Т. одмах је превезен у Универзитетско клинички центар Бањалука гдје му је указана љекарска помоћ.

На подручју ЦЈБ Бањалука у посљедња 24 часа евидентирано је 16 саобраћајних незгода у којима је једно лице погинуло, два теже и 14 лакше повређено.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар