Za 24 sata 16 udesa na području Banjaluke

Vozač teretnog vozila "mercedes" iz Banjaluke čiji su inicijali M.Š. (55) teže je povređen u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Banjaluka-Bronzani Majdan, dok je jedno lice lakše povređeno.

Republika Srpska 20.06.2016 | 13:12
Za 24 sata 16 udesa na području Banjaluke
Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 20.00 časova kada se teretno vozilo sudarilo sa automobilom "sitroen" kojeg je vozio mladić S.V. (21) iz Čelinca.

Tridesetpetogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali M.Š, suvozač u teretnom vozilu "mercedes", u ovoj nezgodi zadobio je lakše telesne povrede.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obavešteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Takođe, i motociklista iz Banjaluke čiji su inicijali N.T. teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Jajce-Banjaluka kada se sudario sa automobilom "ford fokus", kojim je upravljala ženska osoba iz Banjaluke čiji su inicijali T.Đ. (41).

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 19.40 časova u mestu Surjan, opština Mrkonjić Grad, rečeno je u Centru javne bezbednosti Banjaluka.

Podsećamo, sinoć je u Banjaluci u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Banjaluka-Bronzani Majdan poginuo i Anel Čavka (28) iz Banjaluke.

Povređeni N.T. odmah je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Banjaluka gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Na području CJB Banjaluka u posljednja 24 časa evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice poginulo, dva teže i 14 lakše povređeno.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar