Јовић: Кога нема, без њега се може!

Српски кошаркаш Стефан Јовић рекао је да екипа у одличној атмосфери спрема за квалификационе мечеве и да на тим не утичу повреде и откази појединих играча.

Кошарка 20.06.2016 | 16:15
Јовић: Кога нема, без њега се може!
"За ових пар дана у Београду смо доста тога одрадили. Следи нам пут у Француску и меч са Французима где ћемо видети шта смо заправо радили. Кога нема без њега се може и мора тако да сви су максимално мотивисани и мислим да ћемо спремни дочекати све што нам следи", рекао је Јовић новинарима на тренингу репрезентације.

Он је нагласио да је пресрећан што је поново са репрезентацијом, после одсуства због повреде прошле године.

"Заиста сам пресрећан што сам ту, јер сам прошле године пропустио окупљање због повреде леђа. Желим да похвалим све играче. Сви имају велику жељу да покажу шта знају и да се докажу и да се боре за грб. Очекујем узбудљиве квалификације и надам се да ћемо остварити наш циљ и сан", рекао је плејмејкер Црвене звезде и нагласио да селекција Француске има озбиљан тим који добро познају.

Јовић је истакао да је атипично што су репрезентативци имали мало времена за одмор, али поновио да нема простора за кукање.

"Имали смо само пар дана одмора, ми лично из Звезде смо имали два дана. Сигурно је доста атипично, али нема места кукању. Морамо да радимо и искористимо време које имамо да се што боље спремимо и дочекамо спремни све што нам следи", закључио је Јовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар