Jović: Koga nema, bez njega se može!

Srpski košarkaš Stefan Jović rekao je da ekipa u odličnoj atmosferi sprema za kvalifikacione mečeve i da na tim ne utiču povrede i otkazi pojedinih igrača.

Košarka 20.06.2016 | 16:15
Jović: Koga nema, bez njega se može!
"Za ovih par dana u Beogradu smo dosta toga odradili. Sledi nam put u Francusku i meč sa Francuzima gde ćemo videti šta smo zapravo radili. Koga nema bez njega se može i mora tako da svi su maksimalno motivisani i mislim da ćemo spremni dočekati sve što nam sledi", rekao je Jović novinarima na treningu reprezentacije.

On je naglasio da je presrećan što je ponovo sa reprezentacijom, posle odsustva zbog povrede prošle godine.

"Zaista sam presrećan što sam tu, jer sam prošle godine propustio okupljanje zbog povrede leđa. Želim da pohvalim sve igrače. Svi imaju veliku želju da pokažu šta znaju i da se dokažu i da se bore za grb. Očekujem uzbudljive kvalifikacije i nadam se da ćemo ostvariti naš cilj i san", rekao je plejmejker Crvene zvezde i naglasio da selekcija Francuske ima ozbiljan tim koji dobro poznaju.

Jović je istakao da je atipično što su reprezentativci imali malo vremena za odmor, ali ponovio da nema prostora za kukanje.

"Imali smo samo par dana odmora, mi lično iz Zvezde smo imali dva dana. Sigurno je dosta atipično, ali nema mesta kukanju. Moramo da radimo i iskoristimo vreme koje imamo da se što bolje spremimo i dočekamo spremni sve što nam sledi", zaključio je Jović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar