Седмични хороскоп

Седмични хороскоп за период 20. - 26. јун

Свијет 19.06.2016 | 21:53
Седмични хороскоп
ОВАН

Љубав: Осјећате се немоћно када је у питању промјена ситуација у вашем љубавном животу. Потребно је да преиспитате своје циљеве. Доста тога зависи од вас. Не дозволите да други доносе одлуке у ваше има. Када будете знали шта желите, онда сте у стању да то и нађете.

Здравље: Физичка кондиција вам се не налази на завидном нивоу.

Посао: На пословном пољу је потребно да реално сагледате своје могућности.

БИК

Љубав: Ове седмице вам је потребан мир. Из тог разлога оградићете себе од вољених људи. Битно је да им јасно кажете шта је у питању како не би настали непотребни неспоразуми. Немате времена за драму и ствари које по вама нису од важности.

Здравље: Размислите о томе да се учланите у теретану.

Посао: Фокусирани сте на повећање прихода када је у питању посао.

БЛИЗАНЦИ

Љубав: Дозволите вашој радозналости да преузме иницијативу. Потребно вам је да унесете новину у свој љубавни живот како бисте прекинули зачарани круг рутине. Сада је ред на вашег партнера да осмисли заједничке планове. Можете бити пријатно изненађени.

Здравље: Нема потребе да се превише форсирате.

Посао: Имате могућност да научите доста од колега који нису сагласни са вама на радном мјесту.

РАК

Љубав: Имате јасније слику о томе како желите да проводите своје вријеме. Пожељно је да смањите свој круг пријатеља. Прижељкујете романсу али не налазите начин да искажете своја осјећања. Ако будете наступали превише незаинтересовано, можете пропустити добру прилику.

Здравље: Не обраћате пажњу на знакове које вам шаље ваше тијело.

Посао: На пословном пољу нужно је да будете фокусирани на своје обавезе како би постигли успјех.

ЛАВ

Љубав: Настављате да водите активан друштвени живот. Налазите се у сјајном расположењу и обожавате да упознајете нове људе, поготово ако вам се чине необични. Могуће је да несвјесно бјежите од своје свакодневнице. Потребна вам је промјена а на вама је да схватите у ком смјеру.

Здравље: Доста пажње обраћате на свој физички изглед.

Посао: Када су у питању циљеви које желите да остварите на пословном пољу, љествицу постављате доста високо.

ДЈЕВИЦА

Љубав: Осјећате се као да сте некоме препуштени на милост. Тренутна ситуација на љубавном пољу вам нимало не одговара. Проблем је што ви желите да створите савршено романтичну слико о односу између вас и партнера знајући врло добро да то није случај.

Здравље: Обратите пажњу на исхрану.

Посао: Повезивање са људима који се налазе у истом пословном сектору као и ви, може вам донијети многе бенефиције у будућности.

ВАГА

Љубав: Очекујте неочекивани сусрет. Могућ је почетак новог пријатељства или чак нове романсе. У односу са партнером постижете потребни ниво разумијевања. Превише добро познајете једно друго и повремени сукоби за вас нису проблем.

Здравље: Трудите се да елиминишете своје лоше навике.

Посао: Одређена особа посједује информације које ће вам помоћи у реализацији ваших идеја на пословном пољу.

ШКОРПИЈА

Љубав: Размишљате о егзотичном путовању. Желите да одете на заслужени одмор и да уживате у времену које можете провести са својим партнером. Обнављате вашу љубавну искру. Истовремено желите да се развијате на индивидуалном нивоу.

Здравље: Обратите пажњу на срце.

Посао: Не ограничавајте своје способности када је у питању ваш рад на пословном пољу.

СТРИЈЕЛАЦ

Љубав: Нема потребе за било каквим видом љубоморе. Ако тренутно постоје несугласице између вас и вашег партнера, препоручује се да вријеме посветите својим пријатељима. Они ће знати прави начин да вас опусте. Не доносите брзоплете закључке.

Здравље: Када је у питању здравље, немате никаквих проблема.

Посао: На пословном пољу размишљате о одређеним инвестицијама које би вам могле бити од користи.

ЈАРАЦ

Љубав: Потребно вам је да промијените своје окружење. Ситуација вам већ постаје мало монотона. Желите да остварите напредак или да доживите ново искуство када је у питању ваш љубавни живот. Подијелите своја осјећања са партнером.

Здравље: Имате проблема са концентрацијом.

Посао: Желите да будете иновативни на свом пољу рада.

ВОДОЛИЈА

Љубав: Задовољни сте собом и не осјећате промјену да било шта мијењате када је у питању ваш љубавни живот. Ово вриједи и за оне који се налазе у вези као и оне који имају партнера. Доста вам је тога да ви увијек чините први корак.

Здравље: Не избјегавајте своје физичке активности.

Посао: Ваше креативно размишљање може да доведе до фантастичне идеје на пословном пољу.

РИБЕ

Љубав: Планирате специјални излазак или неки специјални догађај. Досадило вам је да будете заробљени у кући. Ви и ваш партнер сте спремни да створите себи нове успомене. Искреност када су у питању ваша осјећања је одувијек био ваш најјачи адут.

Здравље: Пријаће вам лаганији начин исхране.

Посао: Пазите како трошите своје финансије. На пословном пољу вас очекује још доста рада. 

(Прессрс.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пасха

20.06.2016 00:22

Само будала мозе вјеровати у ове цини и магије

ОДГОВОРИТЕ