Sedmični horoskop

Sedmični horoskop za period 20. - 26. jun

Svijet 19.06.2016 | 21:53
Sedmični horoskop
OVAN

Ljubav: Osjećate se nemoćno kada je u pitanju promjena situacija u vašem ljubavnom životu. Potrebno je da preispitate svoje ciljeve. Dosta toga zavisi od vas. Ne dozvolite da drugi donose odluke u vaše ima. Kada budete znali šta želite, onda ste u stanju da to i nađete.

Zdravlje: Fizička kondicija vam se ne nalazi na zavidnom nivou.

Posao: Na poslovnom polju je potrebno da realno sagledate svoje mogućnosti.

BIK

Ljubav: Ove sedmice vam je potreban mir. Iz tog razloga ogradićete sebe od voljenih ljudi. Bitno je da im jasno kažete šta je u pitanju kako ne bi nastali nepotrebni nesporazumi. Nemate vremena za dramu i stvari koje po vama nisu od važnosti.

Zdravlje: Razmislite o tome da se učlanite u teretanu.

Posao: Fokusirani ste na povećanje prihoda kada je u pitanju posao.

BLIZANCI

Ljubav: Dozvolite vašoj radoznalosti da preuzme inicijativu. Potrebno vam je da unesete novinu u svoj ljubavni život kako biste prekinuli začarani krug rutine. Sada je red na vašeg partnera da osmisli zajedničke planove. Možete biti prijatno iznenađeni.

Zdravlje: Nema potrebe da se previše forsirate.

Posao: Imate mogućnost da naučite dosta od kolega koji nisu saglasni sa vama na radnom mjestu.

RAK

Ljubav: Imate jasnije sliku o tome kako želite da provodite svoje vrijeme. Poželjno je da smanjite svoj krug prijatelja. Priželjkujete romansu ali ne nalazite način da iskažete svoja osjećanja. Ako budete nastupali previše nezainteresovano, možete propustiti dobru priliku.

Zdravlje: Ne obraćate pažnju na znakove koje vam šalje vaše tijelo.

Posao: Na poslovnom polju nužno je da budete fokusirani na svoje obaveze kako bi postigli uspjeh.

LAV

Ljubav: Nastavljate da vodite aktivan društveni život. Nalazite se u sjajnom raspoloženju i obožavate da upoznajete nove ljude, pogotovo ako vam se čine neobični. Moguće je da nesvjesno bježite od svoje svakodnevnice. Potrebna vam je promjena a na vama je da shvatite u kom smjeru.

Zdravlje: Dosta pažnje obraćate na svoj fizički izgled.

Posao: Kada su u pitanju ciljevi koje želite da ostvarite na poslovnom polju, ljestvicu postavljate dosta visoko.

DJEVICA

Ljubav: Osjećate se kao da ste nekome prepušteni na milost. Trenutna situacija na ljubavnom polju vam nimalo ne odgovara. Problem je što vi želite da stvorite savršeno romantičnu sliko o odnosu između vas i partnera znajući vrlo dobro da to nije slučaj.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

Posao: Povezivanje sa ljudima koji se nalaze u istom poslovnom sektoru kao i vi, može vam donijeti mnoge beneficije u budućnosti.

VAGA

Ljubav: Očekujte neočekivani susret. Moguć je početak novog prijateljstva ili čak nove romanse. U odnosu sa partnerom postižete potrebni nivo razumijevanja. Previše dobro poznajete jedno drugo i povremeni sukobi za vas nisu problem.

Zdravlje: Trudite se da eliminišete svoje loše navike.

Posao: Određena osoba posjeduje informacije koje će vam pomoći u realizaciji vaših ideja na poslovnom polju.

ŠKORPIJA

Ljubav: Razmišljate o egzotičnom putovanju. Želite da odete na zasluženi odmor i da uživate u vremenu koje možete provesti sa svojim partnerom. Obnavljate vašu ljubavnu iskru. Istovremeno želite da se razvijate na individualnom nivou.

Zdravlje: Obratite pažnju na srce.

Posao: Ne ograničavajte svoje sposobnosti kada je u pitanju vaš rad na poslovnom polju.

STRIJELAC

Ljubav: Nema potrebe za bilo kakvim vidom ljubomore. Ako trenutno postoje nesuglasice između vas i vašeg partnera, preporučuje se da vrijeme posvetite svojim prijateljima. Oni će znati pravi način da vas opuste. Ne donosite brzoplete zaključke.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, nemate nikakvih problema.

Posao: Na poslovnom polju razmišljate o određenim investicijama koje bi vam mogle biti od koristi.

JARAC

Ljubav: Potrebno vam je da promijenite svoje okruženje. Situacija vam već postaje malo monotona. Želite da ostvarite napredak ili da doživite novo iskustvo kada je u pitanju vaš ljubavni život. Podijelite svoja osjećanja sa partnerom.

Zdravlje: Imate problema sa koncentracijom.

Posao: Želite da budete inovativni na svom polju rada.

VODOLIJA

Ljubav: Zadovoljni ste sobom i ne osjećate promjenu da bilo šta mijenjate kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ovo vrijedi i za one koji se nalaze u vezi kao i one koji imaju partnera. Dosta vam je toga da vi uvijek činite prvi korak.

Zdravlje: Ne izbjegavajte svoje fizičke aktivnosti.

Posao: Vaše kreativno razmišljanje može da dovede do fantastične ideje na poslovnom polju.

RIBE

Ljubav: Planirate specijalni izlazak ili neki specijalni događaj. Dosadilo vam je da budete zarobljeni u kući. Vi i vaš partner ste spremni da stvorite sebi nove uspomene. Iskrenost kada su u pitanju vaša osjećanja je oduvijek bio vaš najjači adut.

Zdravlje: Prijaće vam laganiji način ishrane.

Posao: Pazite kako trošite svoje finansije. Na poslovnom polju vas očekuje još dosta rada. 

(Pressrs.ba)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pasha

20.06.2016 00:22

Samo budala moze vjerovati u ove cini i magije

ODGOVORITE