Французи ставили Влаховића у ТОП друштво: Бира се Ибрин насљедник!

Млади бисер црно-белих поред највећих имена европског и светског фудбала у овом тренутку.

Фудбал 23.06.2016 | 23:30
Французи ставили Влаховића у ТОП друштво: Бира се Ибрин насљедник!
Име Партизановог вундеркинда Душана Влаховића поново се помиње уз Пари Сен Жермен, а француски медији су га овога пута сврстали уз вероватно најјаче нападачко друштво на планети. Француски "Спорт" на врх текста о потенцијалним појачањима у самом шпицу напада шампиона Француске ставио је наслов: "Ибрахимовић може бити замењен", а онда су се на "магичној" листи нашла имена из самог врха европског фудбала - Кристијано Роналдо, Антоан Гризман, Пјер Емерик Обамејан, Дијего Коста, Нејмар, Еден Азар и Гонзало Игуаин.

Поред свих њих и Душан Влаховић!

Интересовање Светаца за једног од највећих бисера српског фудбала траје већ дуго. Челници пребогатог клуба са Парка принчева већ неколико пута гледали су младог Партизановог голтетера. Њихови скаути боравили су Београду где су се добро упознали са потенцијалом младог играча и добили одговор да његова цена износи 5.000.000 евра.

Поред Пари Сен Жермена најозбиљније интересовање за 16-годишњег голгетера показали су и Јувентус и Манчестер Сити, па остаје да се види ко ће направити први направити кључни корак ка његовом ангажовању.

Влаховић је прошле године постао најмлађи професионалац у историји Партизана са свега 15 година, а у недавно завршеној сезони са 16 година и 23 дана постао је и најмлађи стрелац у 70 година дугој историји клуба из Хумске.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар