Francuzi stavili Vlahovića u TOP društvo: Bira se Ibrin nasljednik!

Mladi biser crno-belih pored najvećih imena evropskog i svetskog fudbala u ovom trenutku.

Fudbal 23.06.2016 | 23:30
Francuzi stavili Vlahovića u TOP društvo: Bira se Ibrin nasljednik!
Ime Partizanovog vunderkinda Dušana Vlahovića ponovo se pominje uz Pari Sen Žermen, a francuski mediji su ga ovoga puta svrstali uz verovatno najjače napadačko društvo na planeti. Francuski "Sport" na vrh teksta o potencijalnim pojačanjima u samom špicu napada šampiona Francuske stavio je naslov: "Ibrahimović može biti zamenjen", a onda su se na "magičnoj" listi našla imena iz samog vrha evropskog fudbala - Kristijano Ronaldo, Antoan Grizman, Pjer Emerik Obamejan, Dijego Kosta, Nejmar, Eden Azar i Gonzalo Iguain.

Pored svih njih i Dušan Vlahović!

Interesovanje Svetaca za jednog od najvećih bisera srpskog fudbala traje već dugo. Čelnici prebogatog kluba sa Parka prinčeva već nekoliko puta gledali su mladog Partizanovog goltetera. Njihovi skauti boravili su Beogradu gde su se dobro upoznali sa potencijalom mladog igrača i dobili odgovor da njegova cena iznosi 5.000.000 evra.

Pored Pari Sen Žermena najozbiljnije interesovanje za 16-godišnjeg golgetera pokazali su i Juventus i Mančester Siti, pa ostaje da se vidi ko će napraviti prvi napraviti ključni korak ka njegovom angažovanju.

Vlahović je prošle godine postao najmlađi profesionalac u istoriji Partizana sa svega 15 godina, a u nedavno završenoj sezoni sa 16 godina i 23 dana postao je i najmlađi strelac u 70 godina dugoj istoriji kluba iz Humske.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar