Звезда не повлачи тужбу против Вујошевића!

Ново рочиште заказано је за понедељак.

Кошарка 19.06.2016 | 21:15
Звезда не повлачи тужбу против Вујошевића!
Међусобне тужбе Небојше Човића и Душка Вујошевића, поднесене у време њиховог најжешћег медијског сукоба, повучене су у јесен 2015, али "ратне секире" ипак нису закопане.

КК Црвена звезда остала је при ставу да тужи бившег тренера Партизана због изреченог на рачун тог клуба на конференцијама за новинаре, а одложено рочиште заказано је за први дан следеће недеље.

Упитан да ли ће и Звезда као правни субјект повући тужбу, Човић је објаснио да се не бави тим питањем, али је оставио и малу шансу да се то догоди.

"Што мене питате? Ја сам са њим рашчистио и повукао тужбе. Што клуб ради - има право за то. Да ли мислите да је коректно да повучемо тужбу? Нећу да улазим у то. Одговара се за изречено. То раде клубови којима је угрожен углед и не бих да улазим превише у то. Нисам ни знао да је то заказано за сутра (понедељак). Ако имате предлог да повучемо тужбу, ковертирајте га и пошаљите нам на Председништво Црвене звезде, па ћемо размотрити", рекао је председник Звезде у одговору новинарима.

Подсетимо, Вујошевић је после добијања информације о постојању тужбе открио да је изненађен и објаснио да су у питању тужбе правних лица КК Црвена звезда Мали Калемегдан 2 и КК Црвена звезда Београд из Стјепана Супанца.

Почетком априла, надлежни суд је због овог спора издао и налог за привођење трофејног стручњака, а рочиште је потом одложено за 20. јун.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар