Zvezda ne povlači tužbu protiv Vujoševića!

Novo ročište zakazano je za ponedeljak.

Košarka 19.06.2016 | 21:15
Zvezda ne povlači tužbu protiv Vujoševića!
Međusobne tužbe Nebojše Čovića i Duška Vujoševića, podnesene u vreme njihovog najžešćeg medijskog sukoba, povučene su u jesen 2015, ali "ratne sekire" ipak nisu zakopane.

KK Crvena zvezda ostala je pri stavu da tuži bivšeg trenera Partizana zbog izrečenog na račun tog kluba na konferencijama za novinare, a odloženo ročište zakazano je za prvi dan sledeće nedelje.

Upitan da li će i Zvezda kao pravni subjekt povući tužbu, Čović je objasnio da se ne bavi tim pitanjem, ali je ostavio i malu šansu da se to dogodi.

"Što mene pitate? Ja sam sa njim raščistio i povukao tužbe. Što klub radi - ima pravo za to. Da li mislite da je korektno da povučemo tužbu? Neću da ulazim u to. Odgovara se za izrečeno. To rade klubovi kojima je ugrožen ugled i ne bih da ulazim previše u to. Nisam ni znao da je to zakazano za sutra (ponedeljak). Ako imate predlog da povučemo tužbu, kovertirajte ga i pošaljite nam na Predsedništvo Crvene zvezde, pa ćemo razmotriti", rekao je predsednik Zvezde u odgovoru novinarima.

Podsetimo, Vujošević je posle dobijanja informacije o postojanju tužbe otkrio da je iznenađen i objasnio da su u pitanju tužbe pravnih lica KK Crvena zvezda Mali Kalemegdan 2 i KK Crvena zvezda Beograd iz Stjepana Supanca.

Početkom aprila, nadležni sud je zbog ovog spora izdao i nalog za privođenje trofejnog stručnjaka, a ročište je potom odloženo za 20. jun.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar