Сандерленд му нуди 14 милиона! Џеко каже: Не, хвала!

Џеко се враћа на Острво? Премијерлигаш понудио 14.000.000 евра! Сандерленд у фази ценкања са Ромом...Упркос интересовању премијерлигаша, али и Бешикташа, Един Џеко жели да остане у Риму.

Фудбал 21.06.2016 | 21:00
Сандерленд му нуди 14 милиона! Џеко каже: Не, хвала!
Имао је компликовану сезону Един Џеко у Роми па је и његова будућност неизвесна. Могао би да напусти Вучицу после само годину дана, а за његове услуге сада је заинтересован премијерлигаш Сандерленд који жели да га врати на Острво.

Како преноси Ђанлука Ди Марцио Црне мачке су понудиле 14.000.000 евра за трансфер, док би Џеко имао око 180.000 евра недељно. Ипак и даље постоји разлика између понуде и потражње пошто Рома захтева да јој на рачун легне 19.000.000 евра. Сада је само питање да ли ће се "наћи" негде на средини.

Сандерленд је баш загризао јако, али је сада све на Џеку који је раније изразио да остане у клубу или пређе у неки други велики клуб.

Лоша сезона је иза Едина Џеке, али репрезентативац Босне и Херцеговине жели да остане у Роми упркос понудама које име.

Искусни, 31-годишњи нападач, наводно је одбио Сандерленд, а претходно и турски Бешикташ.

Џеко је стигао у Рому прошлог лета, пошто је пристао да му се смање примања које је имао у Манчестер ситију, али ствари нису ишле очекиваним током.

Постигао је свега 10 голова у 39 мечева у свим такмичењима за "вучицу", чиме је дао слаб допринос освајању трећег мјеста у Серији А.

Многобројне спекулације да би "Дијамант" овог лета могао напустити редове Роме чини се да су окончане након разговора са "шефом" Лучаном Спалетијем.

"Џеко остаје у Риму", тврде италијански новинари.

Након што је интересовање за нападача репрезентације БиХ недавно показао Бешикташ, и Сандерленд је желио да испита терен. Тим са Острва понудио је 14 милиона евра, али Џеко је поновио да и у случају одласка, то мора бити велико европско име.

Чини се да ће и после овог лета бити становник италијанске престонице.

Извор: моззартспорт/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар