Sanderlend mu nudi 14 miliona! Džeko kaže: Ne, hvala!

Džeko se vraća na Ostrvo? Premijerligaš ponudio 14.000.000 evra! Sanderlend u fazi cenkanja sa Romom...Uprkos interesovanju premijerligaša, ali i Bešiktaša, Edin Džeko želi da ostane u Rimu.

Fudbal 21.06.2016 | 21:00
Sanderlend mu nudi 14 miliona! Džeko kaže: Ne, hvala!
Imao je komplikovanu sezonu Edin Džeko u Romi pa je i njegova budućnost neizvesna. Mogao bi da napusti Vučicu posle samo godinu dana, a za njegove usluge sada je zainteresovan premijerligaš Sanderlend koji želi da ga vrati na Ostrvo.

Kako prenosi Đanluka Di Marcio Crne mačke su ponudile 14.000.000 evra za transfer, dok bi Džeko imao oko 180.000 evra nedeljno. Ipak i dalje postoji razlika između ponude i potražnje pošto Roma zahteva da joj na račun legne 19.000.000 evra. Sada je samo pitanje da li će se "naći" negde na sredini.

Sanderlend je baš zagrizao jako, ali je sada sve na Džeku koji je ranije izrazio da ostane u klubu ili pređe u neki drugi veliki klub.

Loša sezona je iza Edina Džeke, ali reprezentativac Bosne i Hercegovine želi da ostane u Romi uprkos ponudama koje ime.

Iskusni, 31-godišnji napadač, navodno je odbio Sanderlend, a prethodno i turski Bešiktaš.

Džeko je stigao u Romu prošlog leta, pošto je pristao da mu se smanje primanja koje je imao u Mančester sitiju, ali stvari nisu išle očekivanim tokom.

Postigao je svega 10 golova u 39 mečeva u svim takmičenjima za "vučicu", čime je dao slab doprinos osvajanju trećeg mjesta u Seriji A.

Mnogobrojne spekulacije da bi "Dijamant" ovog leta mogao napustiti redove Rome čini se da su okončane nakon razgovora sa "šefom" Lučanom Spaletijem.

"Džeko ostaje u Rimu", tvrde italijanski novinari.

Nakon što je interesovanje za napadača reprezentacije BiH nedavno pokazao Bešiktaš, i Sanderlend je želio da ispita teren. Tim sa Ostrva ponudio je 14 miliona evra, ali Džeko je ponovio da i u slučaju odlaska, to mora biti veliko evropsko ime.

Čini se da će i posle ovog leta biti stanovnik italijanske prestonice.

Izvor: mozzartsport/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar