ПДП: Конференција ЦЕИ промовисала Српску

Партија демократског прогреса /ПДП/ сматра да је конференција министара иностраних послова Централноевропске иницијативе /ЦЕИ/, која је одржана у четвртак у Бањалуци, "донијела промоцију и афирмацију и Бањалуци и Републици Српској".

Република Српска 19.06.2016 | 13:05
ПДП: Конференција ЦЕИ промовисала Српску
Реагујући на изјаву политичког аналитичара Гостимира Поповића да конференција ЦЕИ није била потребна, јер неће бити никаквих резултата или бољитка за било коју земљу, из ПДП тврде да је тај догађај омогућио највишим европским функционерима да се лично увјере да у Српској живи народ са европским духом.

"За све то заслужан је кадар из Републике Српске у Савјету министара БиХ, на челу са Игором Црнатком, потпредсједником ПДП-а", наводи се у саопштењу из ове странке.

ПДП је мишљења да је Поповић, како кажу, љубоморан и исфрустриран, те да је ријеч о човјеку који је "препун мржње према ПДП-у", који га је раније спријечио да постане министар одбране Републике Српске "јер је био и остао потпуно некомпетентан и склон нечасним радњама".

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

***

19.06.2016 12:04

Благо нама са ВАМА, свака тема, сваки догадјај се само користи за мудролију и препуцавање.Има ли томе игдје краја?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

19.06.2016 12:45

Издајници!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

19.06.2016 12:57

Изгледа као да су многи пекари отисли у политицке аналитицаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

19.06.2016 13:00

везе с везом нема Гостимир Поповић је један лик који анализира друштвену стварност из угла човјека који је сав свој животни вијек провео као војно лице ... за њега чини ми се постоји црно и бијело, ПДП посматра као странку која је могла у неко вријеме 2007 или 2008 могла предложити Игора Црнадка за замјеника МО БиХ као човјека који није служио ни војске и који је и тада био спреман одмах и тад ући у НАТО.....из тог угла Гостимир је потпуно у праву јер је знао и много других ствари који је ПДП тада био спреман прихватит као " про европска " странка за коју их је Иванић "продавао-престављао " ,,,мислим да се ништа није промјенило од тад...сем чињенице да је " наивно чедо " Бореновић преузео улогу борца против БАје , а питање је кад и за коју цијену ће се и он продати као Тадић и сви остали папци којих ће све више бити јер БАја има пара и купује све редом.....

ОДГОВОРИТЕ