PDP: Konferencija CEI promovisala Srpsku

Partija demokratskog progresa /PDP/ smatra da je konferencija ministara inostranih poslova Centralnoevropske inicijative /CEI/, koja je održana u četvrtak u Banjaluci, "donijela promociju i afirmaciju i Banjaluci i Republici Srpskoj".

Republika Srpska 19.06.2016 | 13:05
PDP: Konferencija CEI promovisala Srpsku
Reagujući na izjavu političkog analitičara Gostimira Popovića da konferencija CEI nije bila potrebna, jer neće biti nikakvih rezultata ili boljitka za bilo koju zemlju, iz PDP tvrde da je taj događaj omogućio najvišim evropskim funkcionerima da se lično uvjere da u Srpskoj živi narod sa evropskim duhom.

"Za sve to zaslužan je kadar iz Republike Srpske u Savjetu ministara BiH, na čelu sa Igorom Crnatkom, potpredsjednikom PDP-a", navodi se u saopštenju iz ove stranke.

PDP je mišljenja da je Popović, kako kažu, ljubomoran i isfrustriran, te da je riječ o čovjeku koji je "prepun mržnje prema PDP-u", koji ga je ranije spriječio da postane ministar odbrane Republike Srpske "jer je bio i ostao potpuno nekompetentan i sklon nečasnim radnjama".

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

***

19.06.2016 12:04

Blago nama sa VAMA, svaka tema, svaki dogadjaj se samo koristi za mudroliju i prepucavanje.Ima li tome igdje kraja?

ODGOVORITE
Name

RS

19.06.2016 12:45

Izdajnici!!!

ODGOVORITE
Name

borac

19.06.2016 12:57

Izgleda kao da su mnogi pekari otisli u politicke analiticare

ODGOVORITE
Name

Don Kihot

19.06.2016 13:00

veze s vezom nema Gostimir Popović je jedan lik koji analizira društvenu stvarnost iz ugla čovjeka koji je sav svoj životni vijek proveo kao vojno lice ... za njega čini mi se postoji crno i bijelo, PDP posmatra kao stranku koja je mogla u neko vrijeme 2007 ili 2008 mogla predložiti Igora Crnadka za zamjenika MO BiH kao čovjeka koji nije služio ni vojske i koji je i tada bio spreman odmah i tad ući u NATO.....iz tog ugla Gostimir je potpuno u pravu jer je znao i mnogo drugih stvari koji je PDP tada bio spreman prihvatit kao " pro evropska " stranka za koju ih je Ivanić "prodavao-prestavljao " ,,,mislim da se ništa nije promjenilo od tad...sem činjenice da je " naivno čedo " Borenović preuzeo ulogu borca protiv BAje , a pitanje je kad i za koju cijenu će se i on prodati kao Tadić i svi ostali papci kojih će sve više biti jer BAja ima para i kupuje sve redom.....

ODGOVORITE