Да ли је тајна форме Џејмија Вардија у нездравом животу?!

Нападач Гордог Албиона не може да змаисли дан без Ред Була и дувана за жвакање!

Фудбал 20.06.2016 | 23:00
Да ли је тајна форме Џејмија Вардија у нездравом животу?!
Џејми Варди се никако не уклапа у модел професионалног фудбалера. С обзиром на то да се пробијао кроз свет аматерског фудбала, није ни чудо што и данас, када је постао звезда Премијер лиге, енглески репрезентативац и даље упражњава ствари које су одлика аматера, као што су опијање и пушење. 

И док је престао да се екстремно опија (био је у једном тренутку тежак алкохоличар), а оставио и цигарете, нападач Лестера је опет пронашао начин да ужива у пороцима у сличном облику. Уместо пушења, почео је да користи никотинске фластере и дуван за жвакање, а повремено воли и да „тресне“ по који Ред Бул како би унео екстра кофеина.

За професионалце попут Кристијана Роналда или Рајан Гигса овакве ствари би биле незмисливе, али Варди каже да њега то ради одлично.

„То је нешто што стално конзумирам. Навикао сам, а консултовао сам и медицински тим репрезнетације који ми је објаснио да нема никакве штете. Имам обичај да попијем по који Ред Бул. Сваког јутра попијем барем по један када осећам да ми је потребан тог дана. Ред Бул ми треба само да ме пробуди ујутру“, открио је Варди. 

Нападач Гордог Албиона каже и да често игра са дуваном за жвакање утакмице, а користи и никотинске фластере. Занимљиво да су фластери још увек неистражени у погледу допинга. Они нису на листи забрањених ствари, мада постоје индиције да повећавају учинак код спортиста.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар