Da li je tajna forme Džejmija Vardija u nezdravom životu?!

Napadač Gordog Albiona ne može da zmaisli dan bez Red Bula i duvana za žvakanje!

Fudbal 20.06.2016 | 23:00
Da li je tajna forme Džejmija Vardija u nezdravom životu?!
Džejmi Vardi se nikako ne uklapa u model profesionalnog fudbalera. S obzirom na to da se probijao kroz svet amaterskog fudbala, nije ni čudo što i danas, kada je postao zvezda Premijer lige, engleski reprezentativac i dalje upražnjava stvari koje su odlika amatera, kao što su opijanje i pušenje. 

I dok je prestao da se ekstremno opija (bio je u jednom trenutku težak alkoholičar), a ostavio i cigarete, napadač Lestera je opet pronašao način da uživa u porocima u sličnom obliku. Umesto pušenja, počeo je da koristi nikotinske flastere i duvan za žvakanje, a povremeno voli i da „tresne“ po koji Red Bul kako bi uneo ekstra kofeina.

Za profesionalce poput Kristijana Ronalda ili Rajan Gigsa ovakve stvari bi bile nezmislive, ali Vardi kaže da njega to radi odlično.

„To je nešto što stalno konzumiram. Navikao sam, a konsultovao sam i medicinski tim repreznetacije koji mi je objasnio da nema nikakve štete. Imam običaj da popijem po koji Red Bul. Svakog jutra popijem barem po jedan kada osećam da mi je potreban tog dana. Red Bul mi treba samo da me probudi ujutru“, otkrio je Vardi. 

Napadač Gordog Albiona kaže i da često igra sa duvanom za žvakanje utakmice, a koristi i nikotinske flastere. Zanimljivo da su flasteri još uvek neistraženi u pogledu dopinga. Oni nisu na listi zabranjenih stvari, mada postoje indicije da povećavaju učinak kod sportista.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar