План напада хрватских хулигана објављен прије почетка утакмице?!

Чак два сата пре старта меча Хрватске и Чешке на друштвеним се мрежама појавила фотографија која је "предвидела" немиле догађаје с краја сусрета.

Фудбал 18.06.2016 | 19:30
План напада хрватских хулигана објављен прије почетка утакмице?!
У смирај утакмице Хрватске и Чешке (2:2) догодио се инцидент у ком су учествовали навијачи Втрених. Бацили су десетак бакљи и топовски удар који је замало озбиљно повредио ватрогасца, послали ружне слике у свет, а на друштвеним мрежама се појавила спорна слика за коју се верује да је објављена пре почетка меча.

На Фејсбуку се два сата пре почетка утакмице појавила фотографија с тлоцртом стадиона Жофри Гишар у Сент Етјену где је играла Хрватска и на карти су биле означена места с хрватским навијачким групама, загребачким Бед Блу Бојсима, ријечком Армадом, винковачким навијачима те у највећем броју припадницима Торциде, који су на тлоцрту означени црвеном бојом, пише Јутарњи лист.

Према тој карти, три црвене стрелице одапете су управо из дела где се у највећем броју налазила Торцида. Штиклирано је означено место на које је у терен долетело 12 бакљи и један топовски удар.

Остале стрелице сугеришу да је требало да буде још напада, чак и од других хрватских хулиганских група, али они нису извршени.

Ради ли се тек о несланој шали или правом плану напада за време утакмице Хрватске и Чешке није познато... Ипак, цртеж је био на интернету пре почетка меча тако да...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар