Plan napada hrvatskih huligana objavljen prije početka utakmice?!

Čak dva sata pre starta meča Hrvatske i Češke na društvenim se mrežama pojavila fotografija koja je "predvidela" nemile događaje s kraja susreta.

Fudbal 18.06.2016 | 19:30
Plan napada hrvatskih huligana objavljen prije početka utakmice?!
U smiraj utakmice Hrvatske i Češke (2:2) dogodio se incident u kom su učestvovali navijači Vtrenih. Bacili su desetak baklji i topovski udar koji je zamalo ozbiljno povredio vatrogasca, poslali ružne slike u svet, a na društvenim mrežama se pojavila sporna slika za koju se veruje da je objavljena pre početka meča.

Na Fejsbuku se dva sata pre početka utakmice pojavila fotografija s tlocrtom stadiona Žofri Gišar u Sent Etjenu gde je igrala Hrvatska i na karti su bile označena mesta s hrvatskim navijačkim grupama, zagrebačkim Bed Blu Bojsima, riječkom Armadom, vinkovačkim navijačima te u najvećem broju pripadnicima Torcide, koji su na tlocrtu označeni crvenom bojom, piše Jutarnji list.

Prema toj karti, tri crvene strelice odapete su upravo iz dela gde se u najvećem broju nalazila Torcida. Štiklirano je označeno mesto na koje je u teren doletelo 12 baklji i jedan topovski udar.

Ostale strelice sugerišu da je trebalo da bude još napada, čak i od drugih hrvatskih huliganskih grupa, ali oni nisu izvršeni.

Radi li se tek o neslanoj šali ili pravom planu napada za vreme utakmice Hrvatske i Češke nije poznato... Ipak, crtež je bio na internetu pre početka meča tako da...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar