Торцида поручила хрватском Савезу: Јудини синови!

Односи на релацији Торцида - Хрватски ногометни савез никада нису били гори. Због тога ће репрезентација Хрватске вероватно сносити последице, али није познато какве ће они бити.

Фудбал 18.06.2016 | 19:00
Торцида поручила хрватском Савезу: Јудини синови!
Репрезентација Хрватске била је на прагу друге победе на Европском првенству.

Водили су 2:0, али је прво повреда Луке Модрића пореметила "коцкасте", да би потпуни хаос у главама репрезентативаца Хрватске унели немири на северној трибини стадиона у Сент Етјену када су хулигани почели са убацивањем бакљи и петарди у терен.

Након тога изједначење које може Хрватску коштати скупо.

УЕФА је покренула дисциплински поступак, а "изрицање казне" чека се за понедељак. Осим бакљи и петарди појавили су се и расистички и фашистички транспаренти, што није први инцидент ове врсте за њих.

Не постоје још званични докази, али се претпоставља да је у све ово умешана сплитска Торцида (навијачи Хајдука из Сплита) и да упркос најавама полиција у Француској није успела да спречи инциденте. Торцидаши су у лошем односу са Хрватским ногометним савезом кога оптужују за "корупционашке афере".

Пред почетак првенства у Трогиру се могла прочитати порука "Изгубили све, дабогда", а нова порука је осванула и пред меч са Турском.

Гласи: "Продали сте наше снове, Јудини синови!"

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар