Torcida poručila hrvatskom Savezu: Judini sinovi!

Odnosi na relaciji Torcida - Hrvatski nogometni savez nikada nisu bili gori. Zbog toga će reprezentacija Hrvatske verovatno snositi posledice, ali nije poznato kakve će oni biti.

Fudbal 18.06.2016 | 19:00
Torcida poručila hrvatskom Savezu: Judini sinovi!
Reprezentacija Hrvatske bila je na pragu druge pobede na Evropskom prvenstvu.

Vodili su 2:0, ali je prvo povreda Luke Modrića poremetila "kockaste", da bi potpuni haos u glavama reprezentativaca Hrvatske uneli nemiri na severnoj tribini stadiona u Sent Etjenu kada su huligani počeli sa ubacivanjem baklji i petardi u teren.

Nakon toga izjednačenje koje može Hrvatsku koštati skupo.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak, a "izricanje kazne" čeka se za ponedeljak. Osim baklji i petardi pojavili su se i rasistički i fašistički transparenti, što nije prvi incident ove vrste za njih.

Ne postoje još zvanični dokazi, ali se pretpostavlja da je u sve ovo umešana splitska Torcida (navijači Hajduka iz Splita) i da uprkos najavama policija u Francuskoj nije uspela da spreči incidente. Torcidaši su u lošem odnosu sa Hrvatskim nogometnim savezom koga optužuju za "korupcionaške afere".

Pred početak prvenstva u Trogiru se mogla pročitati poruka "Izgubili sve, dabogda", a nova poruka je osvanula i pred meč sa Turskom.

Glasi: "Prodali ste naše snove, Judini sinovi!"

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar