Раонић о Мекинроу: 57 година, а толико енергије...!

Девети тенисер света Милош Раонић задовољан је како се одвија његова сарадња са легендарним Џоном Мекинроом.

Тенис 20.06.2016 | 08:45
Раонић о Мекинроу: 57 година, а толико енергије...!
“Фино је и забавно – он је вероватно 57-годишњак са највише енергије којег познајем. Смејемо се и ван терена делимо много интересовање – нпр. и он воли уметност и има више искуства у њој од мене. Причамо о томе доста, импресионирао ме је на терену и ван њега“, рекао је Раонић.

“Тактички, охрабрује ме да будем агресивнији још раније у поенима – више је до тога да покажем да сам ту, да сам присутан, пошто понекад умем да будем превише миран. Морам и противнику да покажем да сам ту и спреман на борбу, то може да буде важно када је меч неизвестан“, додао је Канађанин рођен у Подгорици.

Раонић жели да продужи сарадњу са Мекинроом и после Вимблдона.

“Морамо да структуришемо сарању тако да буде корисна и да не буде превише – када сам звао Џона у тим, никада нисам мислио да ми помогне једино за игру на трави. Желим да поправим неке ствари које користим на трави, али које могу и на бетону, мислим да ће се исплатити“, рекао је Раонић и додао:

“Нисмо још разговарали о наставку сарадње, али ако дође до тога, биће ограничен период јер он има много обавеза, коментарисање итд... Може да ми помогне током турнира, али с обзиром на то колико енергије има, можда би ми највише значио пре турнира“.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар