Raonić o Mekinrou: 57 godina, a toliko energije...!

Deveti teniser sveta Miloš Raonić zadovoljan je kako se odvija njegova saradnja sa legendarnim Džonom Mekinroom.

Tenis 20.06.2016 | 08:45
Raonić o Mekinrou: 57 godina, a toliko energije...!
“Fino je i zabavno – on je verovatno 57-godišnjak sa najviše energije kojeg poznajem. Smejemo se i van terena delimo mnogo interesovanje – npr. i on voli umetnost i ima više iskustva u njoj od mene. Pričamo o tome dosta, impresionirao me je na terenu i van njega“, rekao je Raonić.

“Taktički, ohrabruje me da budem agresivniji još ranije u poenima – više je do toga da pokažem da sam tu, da sam prisutan, pošto ponekad umem da budem previše miran. Moram i protivniku da pokažem da sam tu i spreman na borbu, to može da bude važno kada je meč neizvestan“, dodao je Kanađanin rođen u Podgorici.

Raonić želi da produži saradnju sa Mekinroom i posle Vimbldona.

“Moramo da strukturišemo saranju tako da bude korisna i da ne bude previše – kada sam zvao Džona u tim, nikada nisam mislio da mi pomogne jedino za igru na travi. Želim da popravim neke stvari koje koristim na travi, ali koje mogu i na betonu, mislim da će se isplatiti“, rekao je Raonić i dodao:

“Nismo još razgovarali o nastavku saradnje, ali ako dođe do toga, biće ograničen period jer on ima mnogo obaveza, komentarisanje itd... Može da mi pomogne tokom turnira, ali s obzirom na to koliko energije ima, možda bi mi najviše značio pre turnira“.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar