Цветиновић пред Хумском: Свиђа ми се то…!

Штопер Хаугесунда пред потписом за Партизан!

Фудбал 18.06.2016 | 12:00
Цветиновић пред Хумском: Свиђа ми се то…!
Партизан је на корак до ангажмана још једног појачања у летњем прелазном року. Према појединим информацијама, чинило се да ће се трансфер Душана Цветиновића утаначити током петка, међутим, изгледа да ће црно-бели мало да сачекају.

Са добрим изгледима да на крају добију битку за потпис 27-годишњег штопера, који је прва жеља тренера Ивана Томића. Клуб из Хумске 1 је у поодмаклим преговорима са норвешким Хаугесундом, који полаже права на овог играча, али има и понуду Ланса, где је Цветиновић претходну сезону провео као позајмљен играч и нуди, у овом часу, више него српски клуб.

Опет, Цветиновић бира, а како се може чути, он би пре у Партизан и на ту карту, између осталог, игра Ивица Илиев, спортски директор Парног ваљла.

“Компликовано је, јер Ланс жели да откупи мој уговор. Имам и понуду Партизана. Тренутно сам између та два клуба. У овом тренутку не знам где ћу играти наредне сезоне, али ми се и те како свиђа идеја о повратку у Србију”, рекао је за француске медије некадашњи члан ОФК Београда.

Евентуалним ангажманом Душана Цветиновића, Партизан ће још пре поласка на припреме у Пољску завршити све планиране послове у првој фази летњег прелазног рока. Досад су сеИвану Томићу на располагање ставили Петар Ђуричковић, Саша Марјановић, Милан Радин, Немања Милетић, Марко Јанковић и Мирослав Радовић, а завршен је и трансфер Николе Ђурђића из Аугзбурга, који би требало да буде промовисан у понедељак.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар