Cvetinović pred Humskom: Sviđa mi se to…!

Štoper Haugesunda pred potpisom za Partizan!

Fudbal 18.06.2016 | 12:00
Cvetinović pred Humskom: Sviđa mi se to…!
Partizan je na korak do angažmana još jednog pojačanja u letnjem prelaznom roku. Prema pojedinim informacijama, činilo se da će se transfer Dušana Cvetinovića utanačiti tokom petka, međutim, izgleda da će crno-beli malo da sačekaju.

Sa dobrim izgledima da na kraju dobiju bitku za potpis 27-godišnjeg štopera, koji je prva želja trenera Ivana Tomića. Klub iz Humske 1 je u poodmaklim pregovorima sa norveškim Haugesundom, koji polaže prava na ovog igrača, ali ima i ponudu Lansa, gde je Cvetinović prethodnu sezonu proveo kao pozajmljen igrač i nudi, u ovom času, više nego srpski klub.

Opet, Cvetinović bira, a kako se može čuti, on bi pre u Partizan i na tu kartu, između ostalog, igra Ivica Iliev, sportski direktor Parnog valjla.

“Komplikovano je, jer Lans želi da otkupi moj ugovor. Imam i ponudu Partizana. Trenutno sam između ta dva kluba. U ovom trenutku ne znam gde ću igrati naredne sezone, ali mi se i te kako sviđa ideja o povratku u Srbiju”, rekao je za francuske medije nekadašnji član OFK Beograda.

Eventualnim angažmanom Dušana Cvetinovića, Partizan će još pre polaska na pripreme u Poljsku završiti sve planirane poslove u prvoj fazi letnjeg prelaznog roka. Dosad su seIvanu Tomiću na raspolaganje stavili Petar Đuričković, Saša Marjanović, Milan Radin, Nemanja Miletić, Marko Janković i Miroslav Radović, a završen je i transfer Nikole Đurđića iz Augzburga, koji bi trebalo da bude promovisan u ponedeljak.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar