ЕУРО - Хрвати у шоку и стријепе! Селектор: То нису навијачи, већ терористи!

Анте Чачић оштро о хулиганском пиру на трибинама у Сент Етјену. Репрезентативци Хрватске тешко су налазили речи после болног ремија са Чешком.

Фудбал 18.06.2016 | 10:00
ЕУРО - Хрвати у шоку и стријепе! Селектор: То нису навијачи, већ терористи!
Иако је Хрватска водила и била надомак победе и пласмана, група њених навијача запалила је бакље на трибинама и убацила их на терен, изазвавши на тај начин прекид утакмице.

"Ватрени" су после утакмице рекли да стрепе од избацивања за Европског првенства, а њихов селектор Анте Чачић дао је оштар коментар:

"То нису навијачи. То су хулигани, терористи и треба их избацити из спорта. Најрадије бих причао о фудбалу. Честитам играчима на доброј игри, на заслуженом водству. Мало нас је пореметио тај излазак Луке и онда се још догодио тај прекид. Сигуран сам да се одговорни за то смешкају у фотељама. То је нешто што не користи нашој земљи, нашим људима и играчима који с поносом носе дрес", изјавио је он.

Репрезентативци Хрватске тешко су налазили речи после болног ремија са Чешком.

Реми који боли више од пораза!

Хрватска је имала све у својим рукама, водила 2:0 и играла феноменално. Бајка "ватрених" трајала је око 60 минута, па се претворила у кошмар.

Повреда Луке Модрића, дивљање навијача и још дивљања навијача, уз два гола Чеха, оставили су екипу Анте Чачића и без два бода и без обезбеђеног пласмана...

Али, и без текста.

"Немам више коментара на такве ситуације", рекао је капитен Хрватске Даријо Срна, који је између првог и другог кола ишао кући да сахрани оца, па се вратио да би данас смиривао своје навијаче, који су дивљали у тренутку вођства његовог тима.

"Гледали смо јако добру Хрватску и после 2:0 препустили смо иницијативу противнику и то нас је мало поколебало. Шта је - ту је. Ово ми је била најтежа утакмица у каријери", додао је он.

Његов саиграч Иван Ракитић, фудбалер Барселоне, постигао је један гол, а после утакмице такође говорио о моментима дивљања хулигана.

"Судија је размишљао да прекине утакмицу у паузи, а онда би било још већих проблема. Овако смо бар завршили утакмицу. Тужно је рећи, али више мира имамо кад играмо пријатељске утакмице или у гостима. Не знам шта бих паметно рекао. Шта сад? Треба видети хоћемо ли уопште играти против Шаније, можда нас потерају кући. Понављам, више је људи уз репрезентацију него што није, надам се да ће УЕФА то узети у обзир и неће нас избацити са Еура", подвукао је Ракитић.

Пред Хрватском су дани стрепње... 

Ишчекујући казну, Хрвати ће по свему судећи морати да се опросте од наступа Луке Модрића у утакмици против Шпаније у трећем колу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

еуропа

18.06.2016 08:08

Сацувај нас Бозе куге и Такозваних! ! !

ОДГОВОРИТЕ