''Малени'' Флитвуд слави ако Варди оде у Арсенал!

Маленом трећелигашу следује 25 одсто од продаје најбољег стрелца Лестера!

Фудбал 19.06.2016 | 21:30
''Малени'' Флитвуд слави ако Варди оде у Арсенал!
Прича о трансферу Џејмија Вардија из Лестера у Арсенал кренула је као гласина пре неколико недеља.

Док је Гранит Џака комплетирао прелазак међу Тобџије, навијачи Арсенала су се питали којег ће нападача Арсен Венгер ангажовати како би коначно лондонски великан личио на озбиљног кандидата за титулу. 

Оливије Жиру се распуцао у  финишу сезоне, али многи и даље сматају да није довољно добар за Тобџије, па је управа клуба са Емирата одлучила да завуче руку у џеп и исплати Лестеру 25.500.000 евра колико износи откупна клаузула за 29-годишњег репрезентативца Енглеске.

Варди би, према наводима са Острва, сутра или у понедељак требало да обави лекарске пртегледе у Арсеналу, Клаудио Ранијери се већ опростио од њега, а због овог трансфера руке трљају и челници маленог Флитвуд Тауна, клуба из којег је нападачи прешао у Лестер у лето 2012.

Клуб из Лиге 1 (трећи ранг енглеског фудбала) према ранијем договору има право на чак 25 одсто од трансфера Вардија, односно 6.300.000 евра чиме би Лестеру припало тек око 18.000.000. Била би то свакако велика финансијска ињекција клубу који је минулу сезону завршио на 19. месту.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар