Видео: Сад је стварно готово! А трајало је 29 година...

Како сазнаје добро упућени Скај спорт, превагнула је жеља за индивидуалним радом као, али и чињеница да код новог менаџера Жозеа Муриња не би имао улогу првог помоћника, која је загарантована Рују Фарији.

Фудбал 19.06.2016 | 21:00
Видео: Сад је стварно готово! А трајало је 29 година...
Готово је! Рајан Гигс напушта Манчестер јунајтед и Олд Трафорд у којем је провео читаву каријеру и започео ону тренерску. И то 25 година након дебија за Црвене ђаволе, односно 29 откако је из подмлатка Манчестер Ситија прешао у редове градског ривала.

Како сазнаје добро упућени Скај спорт, превагнула је жеља за индивидуалним радом као, али и чињеница да код новог менаџера Жозеа Муриња не би имао улогу првог помоћника, која је загарантована Рују Фарији, већ би морао један степеник ниже у стручном штабу, што не задовољава Гигсовеа мбиције.

Протеклих дана се помиња могућност да Гигс буде спона између младог тима и сениорског састава Јунајтеда, али Скај наводи да те приче немају места са истином. Дефинитивни растанак требало би да уследи наредног четвртка, када ће Велшанин и званично саопштити своју коначну одлуку.

За то време, Мурињо наставља да поставља своје кадрове у стручном штабу. СилвињоЛоуро је постављен за новог тренера голмана, а један од сарадника ће му бити и КарлосЛалин, са којим је радио у Реал Мадриду и Челсију.

Рајан Гигс је у дресу Манчестер јунајтеда одиграо 672 меча и постигао 114 голова, а тренерским послом почео је да се бави у јулу 2013. године као део стручног штабаДејвида Мојеса.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар