Video: Sad je stvarno gotovo! A trajalo je 29 godina...

Kako saznaje dobro upućeni Skaj sport, prevagnula je želja za individualnim radom kao, ali i činjenica da kod novog menadžera Žozea Murinja ne bi imao ulogu prvog pomoćnika, koja je zagarantovana Ruju Fariji.

Fudbal 19.06.2016 | 21:00
Video: Sad je stvarno gotovo! A trajalo je 29 godina...
Gotovo je! Rajan Gigs napušta Mančester junajted i Old Traford u kojem je proveo čitavu karijeru i započeo onu trenersku. I to 25 godina nakon debija za Crvene đavole, odnosno 29 otkako je iz podmlatka Mančester Sitija prešao u redove gradskog rivala.

Kako saznaje dobro upućeni Skaj sport, prevagnula je želja za individualnim radom kao, ali i činjenica da kod novog menadžera Žozea Murinja ne bi imao ulogu prvog pomoćnika, koja je zagarantovana Ruju Fariji, već bi morao jedan stepenik niže u stručnom štabu, što ne zadovoljava Gigsovea mbicije.

Proteklih dana se pominja mogućnost da Gigs bude spona između mladog tima i seniorskog sastava Junajteda, ali Skaj navodi da te priče nemaju mesta sa istinom. Definitivni rastanak trebalo bi da usledi narednog četvrtka, kada će Velšanin i zvanično saopštiti svoju konačnu odluku.

Za to vreme, Murinjo nastavlja da postavlja svoje kadrove u stručnom štabu. SilvinjoLouro je postavljen za novog trenera golmana, a jedan od saradnika će mu biti i KarlosLalin, sa kojim je radio u Real Madridu i Čelsiju.

Rajan Gigs je u dresu Mančester junajteda odigrao 672 meča i postigao 114 golova, a trenerskim poslom počeo je da se bavi u julu 2013. godine kao deo stručnog štabaDejvida Mojesa.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar