Божинов: Отићи ћу, ако ће то да помогне Партизану!

Фудбалер Партизана Валери Божинов рекао је да ће напустити црно-беле једино ако добије понуду која ће задовољити клуб.

Фудбал 21.06.2016 | 19:30
Божинов: Отићи ћу, ако ће то да помогне Партизану!
"Моја жеља је да останем у Партизану. Отићи ћу само ако буде неке добре понуде која ће да задовољи Партизан. Нећу да идем за џабе, за неку понуду која није добра за клуб. Много волим овај клуб", рекао је Божинов.

"Партизан ме је вратио у фудбал, помогао ми је. Ако буде неке добре понуде, отићи ћу јер желим све најбоље Партизану. Ако могу да помогнем, помоћи ћу. Када ти неко пружи руку, мораш то да прихватиш и да вратиш, не можеш да пљујеш тамо где једеш, то је мој принцип", казао је Божинов. 

Он је додао да су очекивања у новој сезони иста као и сваке године, односно улазак у групну фазу Лиге Европа, борба за титулу шампиона Србије и освајање Купа. 

"То су наша три циља. Партизан је клуб који сваке године мора да ради за те циљеве, тако ће бити и сада. Убедјен сам да ће екипа бити и боља и јача. Знамо да ће бити тешко, али када носиш овај грб, знаш коју одговорност имаш и шта треба да покажеш. Мораш да имаш срце и квалитет и да на свакој утакмици покажеш да си професионалац", навео је бугарски нападач. 

Он је прошле сезоне био најбољи стрелац Партизана у Супер лиги, са 18 голова. 

"Тренер ми је на крају сезоне рекао: "Божо, сада си дао 18 голова. У новој мораш дупло. Имаш квалитет и искуство за то". Слажем се са њим, али Валери зависи од екипе, сви зависимо од екипе. Немамо Месија или Роналда, ми смо фамилија", рекао је Божинов. 

Божинов је често био критикован због превелике тежине, а како је рекао, смршао је три и по килограма и циљ му је да изгуби још два до три, како би био у што бољој форми на почетку сезоне.

Извор: Б92/БЕТА

Коментари / 0

Оставите коментар