Božinov: Otići ću, ako će to da pomogne Partizanu!

Fudbaler Partizana Valeri Božinov rekao je da će napustiti crno-bele jedino ako dobije ponudu koja će zadovoljiti klub.

Fudbal 21.06.2016 | 19:30
Božinov: Otići ću, ako će to da pomogne Partizanu!
"Moja želja je da ostanem u Partizanu. Otići ću samo ako bude neke dobre ponude koja će da zadovolji Partizan. Neću da idem za džabe, za neku ponudu koja nije dobra za klub. Mnogo volim ovaj klub", rekao je Božinov.

"Partizan me je vratio u fudbal, pomogao mi je. Ako bude neke dobre ponude, otići ću jer želim sve najbolje Partizanu. Ako mogu da pomognem, pomoći ću. Kada ti neko pruži ruku, moraš to da prihvatiš i da vratiš, ne možeš da pljuješ tamo gde jedeš, to je moj princip", kazao je Božinov. 

On je dodao da su očekivanja u novoj sezoni ista kao i svake godine, odnosno ulazak u grupnu fazu Lige Evropa, borba za titulu šampiona Srbije i osvajanje Kupa. 

"To su naša tri cilja. Partizan je klub koji svake godine mora da radi za te ciljeve, tako će biti i sada. Ubedjen sam da će ekipa biti i bolja i jača. Znamo da će biti teško, ali kada nosiš ovaj grb, znaš koju odgovornost imaš i šta treba da pokažeš. Moraš da imaš srce i kvalitet i da na svakoj utakmici pokažeš da si profesionalac", naveo je bugarski napadač. 

On je prošle sezone bio najbolji strelac Partizana u Super ligi, sa 18 golova. 

"Trener mi je na kraju sezone rekao: "Božo, sada si dao 18 golova. U novoj moraš duplo. Imaš kvalitet i iskustvo za to". Slažem se sa njim, ali Valeri zavisi od ekipe, svi zavisimo od ekipe. Nemamo Mesija ili Ronalda, mi smo familija", rekao je Božinov. 

Božinov je često bio kritikovan zbog prevelike težine, a kako je rekao, smršao je tri i po kilograma i cilj mu je da izgubi još dva do tri, kako bi bio u što boljoj formi na početku sezone.

Izvor: B92/BETA

Komentari / 0

Ostavite komentar