Бијељина наградила своје најбоље ђаке

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић органозовао је пријем за најбоље ученике генерације основних и средњих школа у школској 2015/2016. години за ученике који су освајали награде на школским такмичењима на нивоу Републике Српске и БИХ, односно у иностранству, као и за њихове наставнике. 

 

Република Српска 17.06.2016 | 13:46
Бијељина наградила своје најбоље ђаке
На пријему су учесници и наставници добили уручене дипломе и пригодне награде.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић уручио је награде најбољим ученицим. За 49 награђених из 12 основних и шест средњих школа је из градског буџета за награде је издвојено око 10.000 КМ.

"Додијелили смо 54 награде за ученике, што показује да је систем образовања у нашем граду на високом нивоу. Награђено је 49 ученика из основних и шест ученика средњих школа. Такође, признања је добило и 25 наставника који су обучавали дјецу за такмичења", рекао је Мићић на пријему, честитајући награђенима на постигнутим резултатима.

"Градска управа сваке године награђује најбоље ученике и тако им даје подстицај да наставе да нижу успјехе и изузетне резултате у образовању. Велики број дјеце која су даровита показује да град Бијељина има велики потенцијал када је ријеч о науци, те ћемо се трудити да наставимо традицију награђивања ученика, да бисмо им дали додатни подстрек да уче и напредују", истакао је Мићић.



БН телевизија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Непотизам

17.06.2016 11:51

Њима као неке награде а у опстини и осталим предузећима запослени све са приватним дипломама по родбинској и партијској основи.Нека их је све срамота овакве дјеце.Дјецо бјезите одавде ваша памет це негде бити цењена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

17.06.2016 19:26

Паметни се снадју прије свега у својом земље а одлазе у тудјину сто морају. Цеститамо свима који су омогуцили и пронасли средства да се награде најбољи уценици. НАСА дјеце су наса СРБска будуцност и нада у којој се продузује зивот нас! Зато "не зели Оце труда и рада да дјеци својој подарис знања!"