Bijeljina nagradila svoje najbolje đake

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organozovao je prijem za najbolje učenike generacije osnovnih i srednjih škola u školskoj 2015/2016. godini za učenike koji su osvajali nagrade na školskim takmičenjima na nivou Republike Srpske i BIH, odnosno u inostranstvu, kao i za njihove nastavnike. 

 

Republika Srpska 17.06.2016 | 13:46
Bijeljina nagradila svoje najbolje đake
Na prijemu su učesnici i nastavnici dobili uručene diplome i prigodne nagrade.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uručio je nagrade najboljim učenicim. Za 49 nagrađenih iz 12 osnovnih i šest srednjih škola je iz gradskog budžeta za nagrade je izdvojeno oko 10.000 KM.

"Dodijelili smo 54 nagrade za učenike, što pokazuje da je sistem obrazovanja u našem gradu na visokom nivou. Nagrađeno je 49 učenika iz osnovnih i šest učenika srednjih škola. Takođe, priznanja je dobilo i 25 nastavnika koji su obučavali djecu za takmičenja", rekao je Mićić na prijemu, čestitajući nagrađenima na postignutim rezultatima.

"Gradska uprava svake godine nagrađuje najbolje učenike i tako im daje podsticaj da nastave da nižu uspjehe i izuzetne rezultate u obrazovanju. Veliki broj djece koja su darovita pokazuje da grad Bijeljina ima veliki potencijal kada je riječ o nauci, te ćemo se truditi da nastavimo tradiciju nagrađivanja učenika, da bismo im dali dodatni podstrek da uče i napreduju", istakao je Mićić.



BN televizija

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nepotizam

17.06.2016 11:51

Njima kao neke nagrade a u opstini i ostalim preduzećima zaposleni sve sa privatnim diplomama po rodbinskoj i partijskoj osnovi.Neka ih je sve sramota ovakve djece.Djeco bjezite odavde vaša pamet ce negde biti cenjena.

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

17.06.2016 19:26

Pametni se snadju prije svega u svojom zemlje a odlaze u tudjinu sto moraju. Cestitamo svima koji su omogucili i pronasli sredstva da se nagrade najbolji ucenici. NASA djece su nasa SRBska buducnost i nada u kojoj se produzuje zivot nas! Zato "ne zeli Oce truda i rada da djeci svojoj podaris znanja!"