Награде за знање

Начелник општине Угљевик Василије Перић организовао је јуче пријем поводом завршетка школске године за најбоље средњошколце ове подмајевичке општине.

Република Српска 17.06.2016 | 12:59
Награде за знање
Општина је наградила ученике који су током школовања имали просек оцјена пет - "вуковце" и „ђака генерације“.

Перић каже да је ово традиционалан пријем за најбоље средњошколце и честитао професорима и ученицима завршетак још једне успешне године.

Радослава Симикић „Ђак генерације“ истакла је да јој ово признање "доста значи, јер је то доказ да се рад и труд исплате". "Кроз школовање, трудећи се и радећи стекла сам много знања који ће ми помоћи да лакше савладан наставу на факултету", рекла је Симикићева.

Драгана Томић, директор Средњошколског центра „Михаило Петровић - Алас“, истакла је да је ова јубиларна 35 година година од како постоји ова школа.

У школској 2015/2016. години школу је завршило 138 матураната, од тога су 22 ученика трећег степена, бравари и вариоци, а остали су четврти степен, гимназијалци, ученици економске струке, електро и машинске струке.

БН телевизија (В. М.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПОСАВАЦ

17.06.2016 11:33

Скола је једино мјесто гдје се евентуално мозе добити награда за знање и струност.У стварном зивоту да би напредовао или се запослио морас бити ГУЗОЊИН син.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

18.06.2016 13:14

Или цлан партије која има власт!