Nagrade za znanje

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić organizovao je juče prijem povodom završetka školske godine za najbolje srednjoškolce ove podmajevičke opštine.

Republika Srpska 17.06.2016 | 12:59
Nagrade za znanje
Opština je nagradila učenike koji su tokom školovanja imali prosek ocjena pet - "vukovce" i „đaka generacije“.

Perić kaže da je ovo tradicionalan prijem za najbolje srednjoškolce i čestitao profesorima i učenicima završetak još jedne uspešne godine.

Radoslava Simikić „Đak generacije“ istakla je da joj ovo priznanje "dosta znači, jer je to dokaz da se rad i trud isplate". "Kroz školovanje, trudeći se i radeći stekla sam mnogo znanja koji će mi pomoći da lakše savladan nastavu na fakultetu", rekla je Simikićeva.

Dragana Tomić, direktor Srednjoškolskog centra „Mihailo Petrović - Alas“, istakla je da je ova jubilarna 35 godina godina od kako postoji ova škola.

U školskoj 2015/2016. godini školu je završilo 138 maturanata, od toga su 22 učenika trećeg stepena, bravari i varioci, a ostali su četvrti stepen, gimnazijalci, učenici ekonomske struke, elektro i mašinske struke.

BN televizija (V. M.)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

POSAVAC

17.06.2016 11:33

Skola je jedino mjesto gdje se eventualno moze dobiti nagrada za znanje i strunost.U stvarnom zivotu da bi napredovao ili se zaposlio moras biti GUZONJIN sin.

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

18.06.2016 13:14

Ili clan partije koja ima vlast!