Звезди се јавио Канга, нови уговор за нападача!

Габонац би требало од понедељка да уђе у завршне преговоре са црвено-белима.

Фудбал 17.06.2016 | 14:30
Звезди се јавио Канга, нови уговор за нападача!
За сада су само најаве, а ускоро би могла у Љутице Богдана да експлодира бомба чија детонација ће се чути у целој Србији. Генерални директор клуба Звездан Терзић покушава у Паризу да издејствује долазак Пабла Мучеа, око Маракане се могу чути гласови да ће нападач светске класе ускоро задужити црвено-бели дрес.

Наравно, то није све. И даље се чекају Руиз и Канга. Према писању Вечерњих Новости добра вест за Црвену звезду јесте податак да се Габонац после одмора појавио у Русији и да је вољан да од понедељка уђе у завршне преговоре са црвено-белима. Био би то бинго летњег прелазног рока, јер је Канга велика жеља стручног штаба српског шампиона. Расплет се очекује после викенда.

Такође, Спортски Журнал доноси информацију да ће уговор са Црвеном звездом продужити Предраг Сикимић. Искусни нападач имао је улогу џокера у прошлој сезони, сјајним голом у дербију купио је поверење звездашке јавности.

Останак Сикимића не повлачи са собом и одлуку управе да се Петру Орландићу препоручи одлазак. Високи Црногорац је искористио шансу у финишу сезоне, постигао је четири гола у серији.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар