Zvezdi se javio Kanga, novi ugovor za napadača!

Gabonac bi trebalo od ponedeljka da uđe u završne pregovore sa crveno-belima.

Fudbal 17.06.2016 | 14:30
Zvezdi se javio Kanga, novi ugovor za napadača!
Za sada su samo najave, a uskoro bi mogla u Ljutice Bogdana da eksplodira bomba čija detonacija će se čuti u celoj Srbiji. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić pokušava u Parizu da izdejstvuje dolazak Pabla Mučea, oko Marakane se mogu čuti glasovi da će napadač svetske klase uskoro zadužiti crveno-beli dres.

Naravno, to nije sve. I dalje se čekaju Ruiz i Kanga. Prema pisanju Večernjih Novosti dobra vest za Crvenu zvezdu jeste podatak da se Gabonac posle odmora pojavio u Rusiji i da je voljan da od ponedeljka uđe u završne pregovore sa crveno-belima. Bio bi to bingo letnjeg prelaznog roka, jer je Kanga velika želja stručnog štaba srpskog šampiona. Rasplet se očekuje posle vikenda.

Takođe, Sportski Žurnal donosi informaciju da će ugovor sa Crvenom zvezdom produžiti Predrag Sikimić. Iskusni napadač imao je ulogu džokera u prošloj sezoni, sjajnim golom u derbiju kupio je poverenje zvezdaške javnosti.

Ostanak Sikimića ne povlači sa sobom i odluku uprave da se Petru Orlandiću preporuči odlazak. Visoki Crnogorac je iskoristio šansu u finišu sezone, postigao je četiri gola u seriji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar