Јеленино убиство је наручио вођа секте?

Досадашња искуства показују да је довољно да гуру каже неком свом ученику да би волео да неко буде убијен. Убица-секташ то не одбија, јер сматра да је у питању виши циљ, и за то дело има оправдање, тако да нема грижу савести.

Србија 17.06.2016 | 08:42
Јеленино убиство је наручио вођа секте?
Полиција је од првог дана проверавала да ли у случају убијене певачице има елемената секташког убиства. Анализирајући досадашње натписе у медијима стручњаци су готово сигурни да иза злочина стоји секта, а не одбацују могућност и да је убица добио наредбу да изврши злочин.

"Досадашња искуства показују да је довољно да гуру каже неком свом ученику да би волео да неко буде убијен. Убица-секташ то не одбија, јер сматра да је у питању виши циљ, и за то дело има оправдање, тако да нема грижу савести", објашњава наш саговорник.

Мишњење о овом случају изнео је и познати сектолог Срђан Мијаљевић, који је гостујући у једној ТВ емисији, изјавио да је Јеленино убиство било део неког ритуала.

"Та жена је усмрћена великим бројем удараца, а да притом није ни силована, ни опљачкана, што говори да је посреди нешто друго", изјавио је он.



Фото: Фацебоок/Јелена Јеца Крсмановиц

Њему је како је испричао сумњиво понашање породице Марјановић, преноси Ало.

"Све указује на то да се ради о гуруистичкој секти, у којој су Зорица и њен син “месије”, а остали уживају у плодовима њиховог рада", објашњава Мијаљевић и додаје:

"И сама Зоранова сајбер пријатељица Рада је рекла медијима да је Зоран припадник секте, јер је непрестано причао о христовим витезовима, и да он има кључ спасења."

Рада је тада изјавила за медије да јој те поруке нису нормалне и да јој је Зоран рекао да је у проблему, али да јој он може помоћи. Према њеним речима она је наставила да се дописује са њим да би себи доказала да је он у секти.

(Телеграф.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

СЕМБЕРАЦ:

17.06.2016 13:54

ШТА' ТУ ИСРАЖНИ СУДИЈА МУТИ:ГОСПОДО ВАЛДА ПОЧИНИОЦ ИМА' ИМЕ И РЕЗИМЕ,НАЛОГ ЗА ХАПС'[ДОСТА ЈЕ ТОГА НАТЕЗАЊА ВИШЕ. ЖЕЛИМО ДА ВИДИМО , ТОГА МОНСТРУМА'иЧИЈА ЈЕ ТО СЕКТА. ДОЖИВОТНУ МУ ДАТИ'ПО БРЗОМ ПОСТУПКУ' НАУЧИТЕ СЕ БАР НЕШТО ! ОД АМЕРА НА КАКАВ НАЧИН СЕ КАЖЊАВАЈУ'ВАНЗЕМАЉЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мачак

17.06.2016 19:56

Ма требаих све похапсит и те секташе смаћ

Name

секта

17.06.2016 14:26

Судбине тешке Јеленине. Како се доспјела уопште у овако окружење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

17.06.2016 20:00

Кривац је њен муз

ОДГОВОРИТЕ