Jelenino ubistvo je naručio vođa sekte?

Dosadašnja iskustva pokazuju da je dovoljno da guru kaže nekom svom učeniku da bi voleo da neko bude ubijen. Ubica-sektaš to ne odbija, jer smatra da je u pitanju viši cilj, i za to delo ima opravdanje, tako da nema grižu savesti.

Srbija 17.06.2016 | 08:42
Jelenino ubistvo je naručio vođa sekte?
Policija je od prvog dana proveravala da li u slučaju ubijene pevačice ima elemenata sektaškog ubistva. Analizirajući dosadašnje natpise u medijima stručnjaci su gotovo sigurni da iza zločina stoji sekta, a ne odbacuju mogućnost i da je ubica dobio naredbu da izvrši zločin.

"Dosadašnja iskustva pokazuju da je dovoljno da guru kaže nekom svom učeniku da bi voleo da neko bude ubijen. Ubica-sektaš to ne odbija, jer smatra da je u pitanju viši cilj, i za to delo ima opravdanje, tako da nema grižu savesti", objašnjava naš sagovornik.

Mišnjenje o ovom slučaju izneo je i poznati sektolog Srđan Mijaljević, koji je gostujući u jednoj TV emisiji, izjavio da je Jelenino ubistvo bilo deo nekog rituala.

"Ta žena je usmrćena velikim brojem udaraca, a da pritom nije ni silovana, ni opljačkana, što govori da je posredi nešto drugo", izjavio je on.



Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Njemu je kako je ispričao sumnjivo ponašanje porodice Marjanović, prenosi Alo.

"Sve ukazuje na to da se radi o guruističkoj sekti, u kojoj su Zorica i njen sin “mesije”, a ostali uživaju u plodovima njihovog rada", objašnjava Mijaljević i dodaje:

"I sama Zoranova sajber prijateljica Rada je rekla medijima da je Zoran pripadnik sekte, jer je neprestano pričao o hristovim vitezovima, i da on ima ključ spasenja."

Rada je tada izjavila za medije da joj te poruke nisu normalne i da joj je Zoran rekao da je u problemu, ali da joj on može pomoći. Prema njenim rečima ona je nastavila da se dopisuje sa njim da bi sebi dokazala da je on u sekti.

(Telegraf.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

SEMBERAC:

17.06.2016 13:54

ŠTA' TU ISRAŽNI SUDIJA MUTI:GOSPODO VALDA POČINIOC IMA' IME I REZIME,NALOG ZA HAPS'[DOSTA JE TOGA NATEZANJA VIŠE. ŽELIMO DA VIDIMO , TOGA MONSTRUMA'iČIJA JE TO SEKTA. DOŽIVOTNU MU DATI'PO BRZOM POSTUPKU' NAUČITE SE BAR NEŠTO ! OD AMERA NA KAKAV NAČIN SE KAŽNJAVAJU'VANZEMALJCI.

ODGOVORITE
Name

Mačak

17.06.2016 19:56

Ma trebaih sve pohapsit i te sektaše smać

Name

sekta

17.06.2016 14:26

Sudbine teške Jelenine. Kako se dospjela uopšte u ovako okruženje.

ODGOVORITE
Name

Pasha

17.06.2016 20:00

Krivac je njen muz

ODGOVORITE