Гаитан и Врсаљко само Атлетикова предигра за оно најбоље - Гонзала Игуаина!

Јорганџије спремају навијаче за експлозију после које ће се цела Европа трести...!

Фудбал 19.06.2016 | 08:30
Гаитан и Врсаљко само Атлетикова предигра за оно најбоље - Гонзала Игуаина!
И било је време да Атлетико каже - доста је било!

После година у којима су Јорганџије биле центар за развијање нападача светске класе, изгледа да је дошао дан када ће на Висенте Калдерон бити доведен „готов производ“ - голгетер звезданог реномеа. 

Како Марка екслузивно сазнаје, у дану када је Дијего Симеоне дефинитивно договорио останак у Атлетику као прву и највећу жељу летњег прелазног рока навео је - Гонзала Игуаина!

Без обзира на чињеницу што је аргентински громовник недавно договорио продужетак сарадње са Наполијем за огромних 7.000.000 евра годишње, појавила се информација и да је у уговору умањена откупна клаузула са 94.000.000 на 70.000.000 евра. То би значајно увећало Атлетикове шансе да направе један од трансфера овог лета. 

Симеоне се недавно састао са представницима Атлетика вођеним директором Гилом Марином, а ту је изгледа договорена и офанзива на прву ведету италијанског фудбала. Снажну везу у реализацији овог трансфера могле би да имају и сународничке везе саИгуаином, којег Чоло види као идеалног нападача за његове будуће планове. 

Али, ту није све - у случају да посао са стрелцем 36 лигашких погодака прошле сезоне, као резервне опције наводе се Единсон Кавани и Дијего Коста. 

Подсетимо, Атлетико је већ завршио трансфере десног бека Шима Врсаљка и везисте Николаса Гаитана.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар