Gaitan i Vrsaljko samo Atletikova predigra za ono najbolje - Gonzala Iguaina!

Jorgandžije spremaju navijače za eksploziju posle koje će se cela Evropa tresti...!

Fudbal 19.06.2016 | 08:30
Gaitan i Vrsaljko samo Atletikova predigra za ono najbolje - Gonzala Iguaina!
I bilo je vreme da Atletiko kaže - dosta je bilo!

Posle godina u kojima su Jorgandžije bile centar za razvijanje napadača svetske klase, izgleda da je došao dan kada će na Visente Kalderon biti doveden „gotov proizvod“ - golgeter zvezdanog renomea. 

Kako Marka eksluzivno saznaje, u danu kada je Dijego Simeone definitivno dogovorio ostanak u Atletiku kao prvu i najveću želju letnjeg prelaznog roka naveo je - Gonzala Iguaina!

Bez obzira na činjenicu što je argentinski gromovnik nedavno dogovorio produžetak saradnje sa Napolijem za ogromnih 7.000.000 evra godišnje, pojavila se informacija i da je u ugovoru umanjena otkupna klauzula sa 94.000.000 na 70.000.000 evra. To bi značajno uvećalo Atletikove šanse da naprave jedan od transfera ovog leta. 

Simeone se nedavno sastao sa predstavnicima Atletika vođenim direktorom Gilom Marinom, a tu je izgleda dogovorena i ofanziva na prvu vedetu italijanskog fudbala. Snažnu vezu u realizaciji ovog transfera mogle bi da imaju i sunarodničke veze saIguainom, kojeg Čolo vidi kao idealnog napadača za njegove buduće planove. 

Ali, tu nije sve - u slučaju da posao sa strelcem 36 ligaških pogodaka prošle sezone, kao rezervne opcije navode se Edinson Kavani i Dijego Kosta. 

Podsetimo, Atletiko je već završio transfere desnog beka Šima Vrsaljka i veziste Nikolasa Gaitana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar