Звездин ''бинго'' стиже из Јужне Америке!

Дете Боке Јуниорс и Лавецијев ученик на прагу Маракане! Буран прелазни рок у Љутице Богдана могао би да буде отпочен доласком Пабла Мучеа!

Фудбал 18.06.2016 | 22:30
Звездин ''бинго'' стиже из Јужне Америке!
Челници Црвене звезде су упалили леви мигавац, а скренули – десно! Да поједноставимо и преведемо: док се у јавности спекулисало са именима Дијега Бисевара, Џона Руиза и Мигела Муриља, челници Црвене звезде су на добром путу да доведу другог странца. И то, судећи по основим парамтерима веома квалитетног.

Црвена звезда је у завршним прегворима са аргентинским крилом Паблом Мочеом, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт. Некадашњи члан Боке Јуниорс један је од разлога због којих је генерални директор црвено-белих Звездан Терзић отпутовао за Париз.

Потенцијално појачање Црвене звезде добро је познато име у европском фудбалу. Најбоље партије Муче је пружао у турском Кајзерију, где је био најјачи адут Роберта Просинечког.

Муче је поникао у Естудијатесу из Буенос Ајреса, где је ментор био сада добро познати Лавеци. Потом је име у Аргентини стекао играјући за великана, Боку Јуниорс. Касније га је пут водио у Кајзери, Палмеирас и Ланус...

Муче је дуго представљао једну од највећих нада аргентинског фудбала. Био је члан свих репрезентативних селекција Гаучоса, дебитовао је и за А тим против Венецуеле 2011.године када је постигао два гола.

Црвеној звезди се исплатило пословање са Аргентинцима. Импресиван утисак на Маракани је оставио Луис Ибањез који је као и Муче играо за Боку Јуниорс.

Могуће је да је Ибањез препоручио земљака...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар