Zvezdin ''bingo'' stiže iz Južne Amerike!

Dete Boke Juniors i Lavecijev učenik na pragu Marakane! Buran prelazni rok u Ljutice Bogdana mogao bi da bude otpočen dolaskom Pabla Mučea!

Fudbal 18.06.2016 | 22:30
Zvezdin ''bingo'' stiže iz Južne Amerike!
Čelnici Crvene zvezde su upalili levi migavac, a skrenuli – desno! Da pojednostavimo i prevedemo: dok se u javnosti spekulisalo sa imenima Dijega Bisevara, Džona Ruiza i Migela Murilja, čelnici Crvene zvezde su na dobrom putu da dovedu drugog stranca. I to, sudeći po osnovim paramterima veoma kvalitetnog.

Crvena zvezda je u završnim pregvorima sa argentinskim krilom Pablom Močeom, saznaje MOZZART Sport. Nekadašnji član Boke Juniors jedan je od razloga zbog kojih je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otputovao za Pariz.

Potencijalno pojačanje Crvene zvezde dobro je poznato ime u evropskom fudbalu. Najbolje partije Muče je pružao u turskom Kajzeriju, gde je bio najjači adut Roberta Prosinečkog.

Muče je ponikao u Estudijatesu iz Buenos Ajresa, gde je mentor bio sada dobro poznati Laveci. Potom je ime u Argentini stekao igrajući za velikana, Boku Juniors. Kasnije ga je put vodio u Kajzeri, Palmeiras i Lanus...

Muče je dugo predstavljao jednu od najvećih nada argentinskog fudbala. Bio je član svih reprezentativnih selekcija Gaučosa, debitovao je i za A tim protiv Venecuele 2011.godine kada je postigao dva gola.

Crvenoj zvezdi se isplatilo poslovanje sa Argentincima. Impresivan utisak na Marakani je ostavio Luis Ibanjez koji je kao i Muče igrao za Boku Juniors.

Moguće je da je Ibanjez preporučio zemljaka...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar