Манчестер у трансу - Златан откачио Најк и обуо Адидас!

Ово је озбиљан ударац за америчког спортског гиганта, а треба напоменути да је Адидас спонзор Јунајтеда!

Фудбал 18.06.2016 | 22:00
Манчестер у трансу - Златан откачио Најк и обуо Адидас!
Чека се нестрпљиво дан када ће Златан Ибрахимовић коначно објавити где ће наставити клупску каријеру. Мада је све више наговештаја да би требало да буде Манчестер јунајтед фудбалску јавност протресао је можда и најозбиљнији наговештај да ће се Ибракадабра заиста преселити на Театар снова!

Наиме, кроз јавност је брзином светлости протутњала вест да је Златан Ибрахимовић на данашњи тренинг репрезентације Шведске истрчао у копачкама Адидаса! То не би било ништа чудно да Ибра до јуче није био заштитно лице Најка, компаније која му је давала озбиљан новац за спонзорски уговор. 

Да гласине још више добију на значају, појавиле су се и фотографије на којима се јасно види да је Ибра у опреми немачког спортског гиганта, иначе спонзора, погодили сте - Манчестер јунајтеда! Донедавно Ибрахимовићев избор биле су Најк Мерцуриал Вапор копачке.

Да појаснимо, у нормалним околностима ако фудбалер нема потписан уговор са одређеним брендом он тренира и игра у обичним, црним копачкама.

Са овим сазнањем јасно је да је амерички великан доживео озбиљан ударац, пошто је у априлу 2014. године постојала и велика акције #ДареТоЗлатан

Иначе, још не постоји званичне информације да је Ибрахимовић званично потписао било какав уговор са Адидасом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар