Mančester u transu - Zlatan otkačio Najk i obuo Adidas!

Ovo je ozbiljan udarac za američkog sportskog giganta, a treba napomenuti da je Adidas sponzor Junajteda!

Fudbal 18.06.2016 | 22:00
Mančester u transu - Zlatan otkačio Najk i obuo Adidas!
Čeka se nestrpljivo dan kada će Zlatan Ibrahimović konačno objaviti gde će nastaviti klupsku karijeru. Mada je sve više nagoveštaja da bi trebalo da bude Mančester junajted fudbalsku javnost protresao je možda i najozbiljniji nagoveštaj da će se Ibrakadabra zaista preseliti na Teatar snova!

Naime, kroz javnost je brzinom svetlosti protutnjala vest da je Zlatan Ibrahimović na današnji trening reprezentacije Švedske istrčao u kopačkama Adidasa! To ne bi bilo ništa čudno da Ibra do juče nije bio zaštitno lice Najka, kompanije koja mu je davala ozbiljan novac za sponzorski ugovor. 

Da glasine još više dobiju na značaju, pojavile su se i fotografije na kojima se jasno vidi da je Ibra u opremi nemačkog sportskog giganta, inače sponzora, pogodili ste - Mančester junajteda! Donedavno Ibrahimovićev izbor bile su Najk Mercurial Vapor kopačke.

Da pojasnimo, u normalnim okolnostima ako fudbaler nema potpisan ugovor sa određenim brendom on trenira i igra u običnim, crnim kopačkama.

Sa ovim saznanjem jasno je da je američki velikan doživeo ozbiljan udarac, pošto je u aprilu 2014. godine postojala i velika akcije #DareToZlatan

Inače, još ne postoji zvanične informacije da je Ibrahimović zvanično potpisao bilo kakav ugovor sa Adidasom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar