Спалети о Џеку: Неће он нигдје!

Тренер Роме демантовао медијске спекулације да ће Един Џеко напустити клуб овог љета.

Фудбал 18.06.2016 | 16:30
Спалети о Џеку: Неће он нигдје!
Капитен репрезентације БиХ према наводима медија у Турској и Енглеској повезивао се са неким клубовима у овим земљама, међутим тренер Роме Лучијано Спалети тврди да Џеко неће напустити Рим.

"Џеко остаје и наредне сезоне. Посједује квалитет који још није показао код нас и зато желимо да остане, да видимо све што је показивао прије доласка у Рому. Срећни смо што га имамо у тиму и вјерујем да ће нам у предстојећој сезони помоћи да освојимо титулу првака Италије", рекао је Спалети.

Он тврди да је и белгијски Рађа Наинголан обећао да ће остати у клубу без обзира на бројне понуде које је добио овог љета. 

За везног фудбалера наводно је највише интересовања показао Челси, али Рома планира да му понуди нови побољшани уговор како би га задржала у својим редовима. Ово је за Спалетија посебно важно, јер је већ остао без важног играча средине терена, бх. репрезентативца Миралема Пјанића, који је прешао у торински Јувентус.

"Мислим да Наинголан остаје с нама. Он је човјек од ријечи, а обећао је да ће остати. Изгледао је одушевљено што ће наставити да даје свој допиринос за Рому", рекао је Спалети.

Спекулише се да ће Рома покушати да доведе Аксела Витсела из руског Зенита, међутим, Спалети истиче да су за њега приоритет током прелазног рока одбрамбени, а не везни фудбалери.

"Прије свега морамо побољшати нашу одбрану. Приоритет је да пронађемо замјену са Алесандра Флоренција, који посједује квалитет да игра офанзивније", рекао је тренер Роме.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар